logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Електрично и Енергетско Инженерство вообичаено се движи од 15.355,00 MKD (минимална плата) до 46.260,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Електрично и Енергетско Инженерство
20K
30K
40K
 
10% заработуваат помалку 15K MKD
10% заработуваат повеќе 46K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

PLC Programmer

20.598 - 60.463 MKD
Види повеќе

Електричар

17.333 - 37.259 MKD
Види повеќе

Електричар (индустриски)

19.251 - 35.873 MKD
Види повеќе

Електро инженер

22.700 - 48.987 MKD
Види повеќе

Електромонтер

16.787 - 36.885 MKD
Види повеќе

Електроничар

15.924 - 36.255 MKD
Види повеќе

Инженер за дизајн

15.527 - 44.224 MKD
Види повеќе

Инженер за енергија

16.587 - 50.951 MKD
Види повеќе

Инженер за одржување

14.900 - 54.026 MKD
Види повеќе

Инспекциски техничар

14.900 - 37.592 MKD
Види повеќе

Оператор на машини за производство на електрична енергија

14.900 - 29.701 MKD
Види повеќе

Процесен инженер

16.252 - 46.427 MKD
Види повеќе

Сервисен инженер

15.711 - 42.708 MKD
Види повеќе

Сервисен техничар

19.841 - 33.974 MKD
Види повеќе

Сервисер

18.458 - 32.543 MKD
Види повеќе

Техничар

16.664 - 36.417 MKD
Види повеќе

Техничар за дизајн

15.188 - 43.636 MKD
Види повеќе

Техничар за електротехника

16.536 - 35.537 MKD
Види повеќе

Технолог

14.900 - 38.047 MKD
Види повеќе