logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Електрично и Енергетско Инженерство вообичаено се движи од 331 EUR (минимална плата) до 755 EUR (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Електрично и Енергетско Инженерство
400
500
600
700
 
10% заработуваат помалку 331 EUR
10% заработуваат повеќе 755 EUR
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

PLC Programmer

335 - 1.031 EUR
Види повеќе

Електричар

332 - 647 EUR
Види повеќе

Електричар (индустриски)

307 - 625 EUR
Види повеќе

Електро инженер

346 - 910 EUR
Види повеќе

Електромонтер

326 - 564 EUR
Види повеќе

Електроничар

250 - 663 EUR
Види повеќе

Инженер за дизајн

280 - 814 EUR
Види повеќе

Инженер за енергија

322 - 943 EUR
Види повеќе

Инженер за одржување

286 - 943 EUR
Види повеќе

Инспекциски техничар

256 - 725 EUR
Види повеќе

Оператор на машини за производство на електрична енергија

288 - 564 EUR
Види повеќе

Процесен инженер

314 - 812 EUR
Види повеќе

Сервисен инженер

308 - 938 EUR
Види повеќе

Сервисен техничар

319 - 539 EUR
Види повеќе

Сервисер

256 - 518 EUR
Види повеќе

Техничар

251 - 658 EUR
Види повеќе

Техничар за дизајн

277 - 920 EUR
Види повеќе

Техничар за електротехника

289 - 608 EUR
Види повеќе

Технолог

286 - 774 EUR
Види повеќе