logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Рударство, Металургија вообичаено се движи од 18.860 MKD (минимална плата) до 44.817 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Рударство, Металургија
20K
30K
40K
 
10% заработуваат помалку 19K MKD
10% заработуваат повеќе 45K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Инженер по металургија

16.581 - 40.337 MKD
Види повеќе

Металург

18.087 - 42.767 MKD
Види повеќе

Работник во топилница

14.883 - 34.970 MKD
Види повеќе

Рудар

19.623 - 46.663 MKD
Види повеќе

Рударски инженер

22.295 - 60.149 MKD
Види повеќе

Рударски техничар

17.207 - 39.319 MKD
Види повеќе