logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Рударство, Металургија вообичаено се движи од 27.175,00 MKD (минимална плата) до 42.898,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Рударство, Металургија
30K
40K
 
10% заработуваат помалку 27K MKD
10% заработуваат повеќе 43K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Инженер по металургија

14.900 - 33.733 MKD
Види повеќе

Металург

15.446 - 37.704 MKD
Види повеќе

Работник во топилница

14.900 - 30.752 MKD
Види повеќе

Рудар

15.901 - 41.744 MKD
Види повеќе

Рударски инженер

19.387 - 47.398 MKD
Види повеќе

Рударски техничар

14.900 - 35.459 MKD
Види повеќе