logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Фармацевтска Индустрија вообичаено се движи од 16.257,00 MKD (минимална плата) до 43.408,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Фармацевтска Индустрија
20K
30K
40K
 
10% заработуваат помалку 16K MKD
10% заработуваат повеќе 43K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Clinical Data Manager

17.576 - 47.342 MKD
Види повеќе

Клинички стручен соработник

21.687 - 64.908 MKD
Види повеќе

Медицински претставник за продажба

20.379 - 49.635 MKD
Види повеќе

Медицински советник

28.026 - 68.868 MKD
Види повеќе

Менаџер за регулаторни работи

32.168 - 82.015 MKD
Види повеќе

Менаџер за фармацевтски производи

25.273 - 61.849 MKD
Види повеќе

Специјалист за безбедност на лекови

19.851 - 54.126 MKD
Види повеќе

Специјалист за регулаторни работи

20.644 - 48.193 MKD
Види повеќе

Фармацевт

21.328 - 37.525 MKD
Види повеќе

Фармацевтски лаборант

14.900 - 26.431 MKD
Види повеќе