logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Фармацевтска Индустрија вообичаено се движи од 22.138,00 MKD (минимална плата) до 41.844,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Фармацевтска Индустрија
30K
40K
 
10% заработуваат помалку 22K MKD
10% заработуваат повеќе 42K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Clinical Data Manager

20.397 - 55.449 MKD
Види повеќе

Клинички стручен соработник

24.442 - 75.730 MKD
Види повеќе

Медицински претставник за продажба

22.493 - 40.437 MKD
Види повеќе

Медицински советник

33.671 - 79.134 MKD
Види повеќе

Менаџер за регулаторни работи

36.944 - 95.338 MKD
Види повеќе

Менаџер за фармацевтски производи

28.843 - 72.203 MKD
Види повеќе

Специјалист за безбедност на лекови

22.694 - 63.870 MKD
Види повеќе

Специјалист за регулаторни работи

24.461 - 55.112 MKD
Види повеќе

Фармацевт

19.757 - 39.251 MKD
Види повеќе

Фармацевтски лаборант

14.900 - 28.518 MKD
Види повеќе