logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Фармацевтска Индустрија вообичаено се движи од 431 USD (минимална плата) до 828 USD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Фармацевтска Индустрија
500
600
700
800
 
10% заработуваат помалку 431 USD
10% заработуваат повеќе 828 USD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Clinical Data Manager

359 - 992 USD
Види повеќе

Клинички стручен соработник

474 - 1.316 USD
Види повеќе

Медицински претставник за продажба

404 - 693 USD
Види повеќе

Медицински советник

591 - 1.418 USD
Види повеќе

Менаџер за регулаторни работи

678 - 1.672 USD
Види повеќе

Менаџер за фармацевтски производи

632 - 1.347 USD
Види повеќе

Специјалист за безбедност на лекови

404 - 1.136 USD
Види повеќе

Специјалист за регулаторни работи

432 - 988 USD
Види повеќе

Фармацевт

405 - 733 USD
Види повеќе

Фармацевтски лаборант

223 - 597 USD
Види повеќе