logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Менаџмент вообичаено се движи од 22.473 MKD (минимална плата) до 74.018 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Менаџмент
30K
40K
50K
60K
70K
 
10% заработуваат помалку 22K MKD
10% заработуваат повеќе 74K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Account Director

20.962 - 81.302 MKD
Види повеќе

Art Director

14.926 - 72.536 MKD
Види повеќе

Facility Manager

20.452 - 55.569 MKD
Види повеќе

Product owner

24.482 - 94.017 MKD
Види повеќе

Бренд менаџер

27.068 - 66.259 MKD
Види повеќе

Главен и одговорен уредник

14.914 - 57.126 MKD
Види повеќе

ИТ Менаџер

25.112 - 111.399 MKD
Види повеќе

Маркетинг менаџер

27.605 - 63.033 MKD
Види повеќе

Менаџер за квалитет

26.350 - 87.547 MKD
Види повеќе

Менаџер за логистика

26.912 - 58.256 MKD
Види повеќе

Менаџер за набавка

19.043 - 65.425 MKD
Види повеќе

Менаџер за настани

17.238 - 49.544 MKD
Види повеќе

Менаџер за продажба

25.188 - 74.111 MKD
Види повеќе

Менаџер за производство

24.949 - 87.333 MKD
Види повеќе

Менаџер за транспорт и лигистика

21.882 - 70.688 MKD
Види повеќе

Менаџер за управување со ризик

25.320 - 72.330 MKD
Види повеќе

Менаџер за човечки ресурси

24.813 - 82.634 MKD
Види повеќе

Менаџер на возен парк

13.310 - 60.354 MKD
Види повеќе

Менаџер на контакт центар

19.545 - 72.534 MKD
Види повеќе

Менаџер на оддел

19.106 - 69.379 MKD
Види повеќе

Менаџер на продавница за автомобилски делови

14.857 - 62.295 MKD
Види повеќе

Менаџер на ресторан

33.398 - 59.717 MKD
Види повеќе

Менаџер на сектор финансии

22.385 - 104.779 MKD
Види повеќе

Менаџер на складиште

12.308 - 47.051 MKD
Види повеќе

Менаџер на служба за обезбедување

15.144 - 54.439 MKD
Види повеќе

Менаџер на хотел

18.183 - 61.922 MKD
Види повеќе

Помлад проектен менаџер

18.877 - 63.296 MKD
Види повеќе

Постар проектен менаџер

25.585 - 105.275 MKD
Види повеќе

Проектен менаџер

25.012 - 90.947 MKD
Види повеќе

Процесен менаџер

17.505 - 66.770 MKD
Види повеќе

Раководител за развој на производи

Види повеќе

Раководител на поддршка за корисници

17.047 - 70.065 MKD
Види повеќе

Раководител на пошта

11.500 - 31.238 MKD
Види повеќе

Раководител на правна служба

22.286 - 58.269 MKD
Види повеќе

Раководител на продажба

26.786 - 79.950 MKD
Види повеќе

Регионален менаџер

19.871 - 95.289 MKD
Види повеќе

Супервизор во производство

25.325 - 65.516 MKD
Види повеќе

Супервизор за одржување

17.183 - 63.167 MKD
Види повеќе

Технички менаџер

18.754 - 76.913 MKD
Види повеќе

Тим лидер

21.760 - 69.189 MKD
Види повеќе

Чувар

14.237 - 34.048 MKD
Види повеќе