logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Менаџмент вообичаено се движи од 377 EUR (минимална плата) до 1.171 EUR (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Менаџмент
500
600
700
800
900
1.000
1.100
 
10% заработуваат помалку 377 EUR
10% заработуваат повеќе 1.171 EUR
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Account Director

333 - 1.281 EUR
Види повеќе

Art Director

306 - 1.095 EUR
Види повеќе

Facility Manager

371 - 949 EUR
Види повеќе

Product owner

447 - 1.613 EUR
Види повеќе

Бренд менаџер

463 - 1.102 EUR
Види повеќе

Главен и одговорен уредник

264 - 1.004 EUR
Види повеќе

ИТ Менаџер

484 - 1.915 EUR
Види повеќе

Маркетинг менаџер

344 - 1.335 EUR
Види повеќе

Менаџер за квалитет

331 - 1.444 EUR
Види повеќе

Менаџер за логистика

469 - 961 EUR
Види повеќе

Менаџер за набавка

366 - 674 EUR
Види повеќе

Менаџер за настани

298 - 822 EUR
Види повеќе

Менаџер за продажба

387 - 1.143 EUR
Види повеќе

Менаџер за производство

342 - 1.387 EUR
Види повеќе

Менаџер за транспорт и лигистика

396 - 957 EUR
Види повеќе

Менаџер за управување со ризик

497 - 1.376 EUR
Види повеќе

Менаџер за човечки ресурси

348 - 1.764 EUR
Види повеќе

Менаџер на возен парк

258 - 919 EUR
Види повеќе

Менаџер на контакт центар

328 - 1.242 EUR
Види повеќе

Менаџер на оддел

275 - 1.400 EUR
Види повеќе

Менаџер на продавница за автомобилски делови

243 - 1.041 EUR
Види повеќе

Менаџер на ресторан

492 - 866 EUR
Види повеќе

Менаџер на сектор финансии

356 - 1.664 EUR
Види повеќе

Менаџер на складиште

200 - 779 EUR
Види повеќе

Менаџер на служба за обезбедување

269 - 1.059 EUR
Види повеќе

Менаџер на хотел

306 - 1.132 EUR
Види повеќе

Помлад проектен менаџер

295 - 949 EUR
Види повеќе

Постар проектен менаџер

351 - 1.304 EUR
Види повеќе

Проектен менаџер

336 - 1.615 EUR
Види повеќе

Процесен менаџер

353 - 1.380 EUR
Види повеќе

Раководител на поддршка за корисници

Види повеќе

Раководител на пошта

187 - 593 EUR
Види повеќе

Раководител на правна служба

399 - 1.122 EUR
Види повеќе

Раководител на продажба

397 - 975 EUR
Види повеќе

Регионален менаџер

391 - 1.195 EUR
Види повеќе

Супервизор во производство

443 - 1.022 EUR
Види повеќе

Супервизор за одржување

274 - 1.051 EUR
Види повеќе

Технички менаџер

349 - 1.409 EUR
Види повеќе

Тим лидер

365 - 948 EUR
Види повеќе

Чувар

242 - 397 EUR
Види повеќе