logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Менаџмент вообичаено се движи од 20.852,00 MKD (минимална плата) до 75.411,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Менаџмент
30K
40K
50K
60K
70K
 
10% заработуваат помалку 21K MKD
10% заработуваат повеќе 75K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Account Director

20.848 - 80.039 MKD
Види повеќе

Art Director

16.372 - 79.046 MKD
Види повеќе

Facility Manager

22.193 - 58.699 MKD
Види повеќе

Product owner

26.802 - 99.374 MKD
Види повеќе

Бренд менаџер

23.403 - 50.435 MKD
Види повеќе

Главен и одговорен уредник

15.140 - 64.896 MKD
Види повеќе

ИТ Менаџер

29.609 - 120.004 MKD
Види повеќе

Маркетинг менаџер

21.156 - 68.869 MKD
Види повеќе

Менаџер за квалитет

27.394 - 91.812 MKD
Види повеќе

Менаџер за логистика

27.018 - 63.915 MKD
Види повеќе

Менаџер за набавка

22.301 - 49.140 MKD
Види повеќе

Менаџер за настани

19.187 - 49.326 MKD
Види повеќе

Менаџер за продажба

20.014 - 71.494 MKD
Види повеќе

Менаџер за производство

18.649 - 81.918 MKD
Види повеќе

Менаџер за транспорт и лигистика

26.075 - 54.303 MKD
Види повеќе

Менаџер за управување со ризик

31.273 - 83.619 MKD
Види повеќе

Менаџер за човечки ресурси

21.416 - 93.835 MKD
Види повеќе

Менаџер на возен парк

14.900 - 57.953 MKD
Види повеќе

Менаџер на контакт центар

19.441 - 74.122 MKD
Види повеќе

Менаџер на оддел

15.036 - 83.939 MKD
Види повеќе

Менаџер на продавница за автомобилски делови

15.217 - 63.327 MKD
Види повеќе

Менаџер на ресторан

18.889 - 53.761 MKD
Види повеќе

Менаџер на сектор финансии

19.649 - 93.494 MKD
Види повеќе

Менаџер на складиште

14.900 - 52.025 MKD
Види повеќе

Менаџер на служба за обезбедување

18.217 - 64.991 MKD
Види повеќе

Менаџер на хотел

15.767 - 78.698 MKD
Види повеќе

Помлад проектен менаџер

15.298 - 59.832 MKD
Види повеќе

Постар проектен менаџер

19.044 - 86.184 MKD
Види повеќе

Проектен менаџер

20.751 - 95.713 MKD
Види повеќе

Процесен менаџер

20.677 - 86.420 MKD
Види повеќе

Раководител на поддршка за корисници

Види повеќе

Раководител на пошта

14.900 - 35.300 MKD
Види повеќе

Раководител на правна служба

24.677 - 73.323 MKD
Види повеќе

Раководител на продажба

24.828 - 59.114 MKD
Види повеќе

Регионален менаџер

26.867 - 69.797 MKD
Види повеќе

Супервизор во производство

26.195 - 52.069 MKD
Види повеќе

Супервизор за одржување

17.358 - 63.383 MKD
Види повеќе

Технички менаџер

21.514 - 85.986 MKD
Види повеќе

Тим лидер

21.394 - 62.445 MKD
Види повеќе

Чувар

14.900 - 22.959 MKD
Види повеќе