logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Менаџмент со квалитет вообичаено се движи од 18.145 MKD (минимална плата) до 51.461 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Менаџмент со квалитет
20K
30K
40K
50K
 
10% заработуваат помалку 18K MKD
10% заработуваат повеќе 51K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Quality Planner

18.143 - 50.382 MKD
Види повеќе

Инженер за квалитет

22.333 - 59.343 MKD
Види повеќе

Инспектор за квалитет

13.625 - 35.662 MKD
Види повеќе

Специјалист за имплементација на стандарди

18.352 - 52.503 MKD
Види повеќе