logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Менаџмент со квалитет вообичаено се движи од 379 USD (минимална плата) до 1.092 USD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Менаџмент со квалитет
500
600
700
800
900
1.000
 
10% заработуваат помалку 379 USD
10% заработуваат повеќе 1.092 USD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Quality Planner

382 - 1.099 USD
Види повеќе

Инженер за квалитет

426 - 996 USD
Види повеќе

Инспектор за квалитет

319 - 756 USD
Види повеќе

Специјалист за имплементација на стандарди

316 - 858 USD
Види повеќе