logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Транспорт, Логистика вообичаено се движи од 22.805 MKD (минимална плата) до 50.347 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Транспорт, Логистика
30K
40K
 
10% заработуваат помалку 23K MKD
10% заработуваат повеќе 50K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Благајник

11.812 - 36.379 MKD
Види повеќе

Виљушкарист

20.956 - 35.575 MKD
Види повеќе

Возач

19.876 - 36.526 MKD
Види повеќе

Возач на автобус

20.533 - 41.469 MKD
Види повеќе

Возач на камион

20.877 - 50.716 MKD
Види повеќе

Возач на трамвај

19.587 - 44.659 MKD
Види повеќе

Возач на тролебус

18.110 - 39.634 MKD
Види повеќе

Воздухопловен техничар

20.545 - 47.217 MKD
Види повеќе

Диспечер

22.382 - 63.857 MKD
Види повеќе

Диспечер на железничка станица

16.384 - 37.187 MKD
Види повеќе

Кондуктер

15.788 - 36.745 MKD
Види повеќе

Контролор во логистика

24.954 - 48.046 MKD
Види повеќе

Контролор за воздушен сообраќај

27.488 - 153.319 MKD
Види повеќе

Координатор

24.128 - 47.348 MKD
Види повеќе

Курир

18.342 - 30.585 MKD
Види повеќе

Магационер

20.704 - 36.889 MKD
Види повеќе

Машиновозач

20.138 - 48.648 MKD
Види повеќе

Менаџер за набавка

23.210 - 58.447 MKD
Види повеќе

Морнар

23.977 - 102.571 MKD
Види повеќе

Организатор на поморскиот транспорт

20.671 - 50.683 MKD
Види повеќе

Пилот

36.233 - 140.980 MKD
Види повеќе

Поморски офицер

47.102 - 87.079 MKD
Види повеќе

Поштар

12.201 - 28.009 MKD
Види повеќе

Проектен менаџер

25.742 - 72.273 MKD
Види повеќе

Работник во дистрибуција

21.980 - 41.691 MKD
Види повеќе

Раководител на продажба

23.506 - 55.064 MKD
Види повеќе

Раководител на техничка инспекција на возила

30.597 - 44.384 MKD
Види повеќе

Службеник за увоз / извоз

27.769 - 53.536 MKD
Види повеќе

Сообраќаен инженер

24.297 - 43.505 MKD
Види повеќе

Сообраќаец

21.595 - 47.205 MKD
Види повеќе

Таксист

19.163 - 41.415 MKD
Види повеќе

Техничар за снабдување

17.166 - 37.577 MKD
Види повеќе

Царински посредник

27.252 - 54.325 MKD
Види повеќе

Шофер

20.042 - 56.495 MKD
Види повеќе

Шпедитер

25.824 - 43.239 MKD
Види повеќе