logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Транспорт, Логистика вообичаено се движи од 426 EUR (минимална плата) до 977 EUR (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Транспорт, Логистика
500
600
700
800
900
 
10% заработуваат помалку 426 EUR
10% заработуваат повеќе 977 EUR
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Благајник

Види повеќе

Виљушкарист

375 - 723 EUR
Види повеќе

Возач

383 - 857 EUR
Види повеќе

Возач на автобус

410 - 864 EUR
Види повеќе

Возач на камион

362 - 1.045 EUR
Види повеќе

Возач на трамвај

Види повеќе

Возач на тролебус

Види повеќе

Воздухопловен техничар

Види повеќе

Диспечер

366 - 1.168 EUR
Види повеќе

Диспечер на железничка станица

Види повеќе

Кондуктер

Види повеќе

Контролор во логистика

496 - 903 EUR
Види повеќе

Контролор за воздушен сообраќај

Види повеќе

Координатор

497 - 892 EUR
Види повеќе

Курир

351 - 626 EUR
Види повеќе

Магационер

376 - 733 EUR
Види повеќе

Машиновозач

Види повеќе

Менаџер за набавка

Види повеќе

Морнар

Види повеќе

Организатор на поморскиот транспорт

Види повеќе

Пилот

Види повеќе

Поморски офицер

Види повеќе

Поштар

Види повеќе

Проектен менаџер

Види повеќе

Работник во дистрибуција

381 - 757 EUR
Види повеќе

Раководител на продажба

440 - 1.103 EUR
Види повеќе

Раководител на техничка инспекција на возила

516 - 865 EUR
Види повеќе

Службеник за увоз / извоз

530 - 970 EUR
Види повеќе

Сообраќаен инженер

488 - 833 EUR
Види повеќе

Сообраќаец

Види повеќе

Таксист

Види повеќе

Техничар за снабдување

Види повеќе

Царински посредник

520 - 1.000 EUR
Види повеќе

Шофер

418 - 1.095 EUR
Види повеќе

Шпедитер

449 - 776 EUR
Види повеќе