logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Транспорт, Логистика вообичаено се движи од 453 USD (минимална плата) до 1.041 USD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Транспорт, Логистика
500
600
700
800
900
1.000
 
10% заработуваат помалку 453 USD
10% заработуваат повеќе 1.041 USD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Благајник

Види повеќе

Виљушкарист

399 - 770 USD
Види повеќе

Возач

408 - 913 USD
Види повеќе

Возач на автобус

437 - 920 USD
Види повеќе

Возач на камион

386 - 1.113 USD
Види повеќе

Возач на трамвај

Види повеќе

Возач на тролебус

Види повеќе

Воздухопловен техничар

Види повеќе

Диспечер

390 - 1.244 USD
Види повеќе

Диспечер на железничка станица

Види повеќе

Кондуктер

Види повеќе

Контролор во логистика

528 - 962 USD
Види повеќе

Контролор за воздушен сообраќај

Види повеќе

Координатор

529 - 951 USD
Види повеќе

Курир

374 - 666 USD
Види повеќе

Магационер

401 - 781 USD
Види повеќе

Машиновозач

Види повеќе

Менаџер за набавка

Види повеќе

Морнар

Види повеќе

Организатор на поморскиот транспорт

Види повеќе

Пилот

Види повеќе

Поморски офицер

Види повеќе

Поштар

Види повеќе

Проектен менаџер

Види повеќе

Работник во дистрибуција

406 - 807 USD
Види повеќе

Раководител на продажба

469 - 1.174 USD
Види повеќе

Раководител на техничка инспекција на возила

549 - 921 USD
Види повеќе

Службеник за увоз / извоз

565 - 1.033 USD
Види повеќе

Сообраќаен инженер

520 - 887 USD
Види повеќе

Сообраќаец

Види повеќе

Таксист

Види повеќе

Техничар за снабдување

Види повеќе

Царински посредник

553 - 1.065 USD
Види повеќе

Шофер

445 - 1.166 USD
Види повеќе

Шпедитер

478 - 826 USD
Види повеќе