logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Топ Менаџмент вообичаено се движи од 29.408 MKD (минимална плата) до 139.376 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Топ Менаџмент
40K
60K
80K
100K
120K
 
10% заработуваат помалку 29K MKD
10% заработуваат повеќе 139K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Operations Manager

30.256 - 124.456 MKD
Види повеќе

Главен извршен директор

28.541 - 212.703 MKD
Види повеќе

Директор за безбедност

19.309 - 99.436 MKD
Види повеќе

Директор за логистика

28.331 - 116.807 MKD
Види повеќе

Директор за продажба

37.978 - 138.646 MKD
Види повеќе

Директор за производство

26.386 - 116.664 MKD
Види повеќе

Директор на издавачката куќа

27.322 - 121.798 MKD
Види повеќе

Директор на кол центар

36.020 - 171.149 MKD
Види повеќе

Директор на лабораторија

14.937 - 75.897 MKD
Види повеќе

Директор на училиште

18.269 - 74.380 MKD
Види повеќе

Директор на филијала

19.682 - 90.008 MKD
Види повеќе

Економски/Финансиски менаџер

27.887 - 114.696 MKD
Види повеќе

ИТ Директор

36.462 - 172.668 MKD
Види повеќе

Извршен директор

23.850 - 171.682 MKD
Види повеќе

Маркетинг директор

29.071 - 121.689 MKD
Види повеќе

Менаџер за обезбедување на квалитет

18.141 - 86.788 MKD
Види повеќе

Менаџер на медицинска установа

21.096 - 101.941 MKD
Види повеќе

Менаџер на персонал

20.823 - 83.197 MKD
Види повеќе

Раководител на фабрика

31.241 - 151.238 MKD
Види повеќе

Регионален Менаџер / Директор

30.216 - 195.661 MKD
Види повеќе

Регионален менаџер

20.652 - 79.024 MKD
Види повеќе

Технички директор

24.441 - 119.348 MKD
Види повеќе