logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Рударство, Металургија вообичаено се движи од 301 EUR (минимална плата) до 717 EUR (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Рударство, Металургија
400
500
600
700
 
10% заработуваат помалку 301 EUR
10% заработуваат повеќе 717 EUR
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Инженер по металургија

266 - 613 EUR
Види повеќе

Металург

290 - 706 EUR
Види повеќе

Работник во топилница

238 - 581 EUR
Види повеќе

Рудар

322 - 759 EUR
Види повеќе

Рударски инженер

371 - 887 EUR
Види повеќе

Рударски техничар

270 - 649 EUR
Види повеќе