logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Рударство, Металургија вообичаено се движи од 399 USD (минимална плата) до 1.719 USD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Рударство, Металургија
600
800
1.000
1.200
1.400
1.600
 
10% заработуваат помалку 399 USD
10% заработуваат повеќе 1.719 USD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Инженер по металургија

Види повеќе

Металург

Види повеќе

Работник во топилница

Види повеќе

Рудар

Види повеќе

Рударски инженер

455 - 3.175 USD
Види повеќе

Рударски техничар

Види повеќе