logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Електрично и Енергетско Инженерство вообичаено се движи од 362 USD (минимална плата) до 826 USD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Електрично и Енергетско Инженерство
400
500
600
700
800
 
10% заработуваат помалку 362 USD
10% заработуваат повеќе 826 USD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

PLC Programmer

366 - 1.128 USD
Види повеќе

Електричар

363 - 707 USD
Види повеќе

Електричар (индустриски)

336 - 683 USD
Види повеќе

Електро инженер

378 - 995 USD
Види повеќе

Електромонтер

357 - 616 USD
Види повеќе

Електроничар

274 - 725 USD
Види повеќе

Инженер за дизајн

306 - 891 USD
Види повеќе

Инженер за енергија

352 - 1.031 USD
Види повеќе

Инженер за одржување

313 - 1.031 USD
Види повеќе

Инспекциски техничар

280 - 792 USD
Види повеќе

Оператор на машини за производство на електрична енергија

315 - 617 USD
Види повеќе

Процесен инженер

344 - 888 USD
Види повеќе

Сервисен инженер

337 - 1.026 USD
Види повеќе

Сервисен техничар

348 - 589 USD
Види повеќе

Сервисер

280 - 567 USD
Види повеќе

Техничар

275 - 720 USD
Види повеќе

Техничар за дизајн

302 - 1.006 USD
Види повеќе

Техничар за електротехника

316 - 665 USD
Види повеќе

Технолог

313 - 847 USD
Види повеќе