logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Водостопанство, Шумарство, Животна средина вообичаено се движи од 247,00 EUR (минимална плата) до 559,00 EUR (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Водостопанство, Шумарство, Животна средина
300
400
500
 
10% заработуваат помалку 247 EUR
10% заработуваат повеќе 559 EUR
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Еколог

242 - 526 EUR
Види повеќе

Екологист

242 - 568 EUR
Види повеќе

Инженер за водостопанство

277 - 591 EUR
Види повеќе

Менаџер за шумарство

308 - 667 EUR
Види повеќе

Метеоролог

249 - 531 EUR
Види повеќе

Окружен шумски полицаец

247 - 519 EUR
Види повеќе

Работник со секира

250 - 565 EUR
Види повеќе

Техничар за водостопанство

242 - 453 EUR
Види повеќе

Шумар

242 - 515 EUR
Види повеќе

Шумарски инженер

284 - 588 EUR
Види повеќе

Шумарски техничар

254 - 549 EUR
Види повеќе