logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Градежништво и Недвижности вообичаено се движи од 16.851,00 MKD (минимална плата) до 46.507,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Градежништво и Недвижности
20K
30K
40K
 
10% заработуваат помалку 17K MKD
10% заработуваат повеќе 47K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

CAD специјалист

14.900 - 46.106 MKD
Види повеќе

Construction Plant Operator

14.900 - 43.981 MKD
Види повеќе

Industrial Climber

14.900 - 41.396 MKD
Види повеќе

Ѕидар

14.900 - 35.100 MKD
Види повеќе

Агент за недвижности

14.900 - 40.564 MKD
Види повеќе

Архитект

19.772 - 42.408 MKD
Види повеќе

Геодезист/Геодет

17.200 - 38.806 MKD
Види повеќе

Геолог

14.900 - 41.834 MKD
Види повеќе

Градежен инженер

21.725 - 47.396 MKD
Види повеќе

Градежен контролор

16.839 - 49.879 MKD
Види повеќе

Градежен работник

19.912 - 46.913 MKD
Види повеќе

Градежен техничар

15.672 - 39.406 MKD
Види повеќе

Дизајнер на ентериер

14.900 - 34.153 MKD
Види повеќе

Дизајнер на отворен простор (паркови, дворови)

14.900 - 33.633 MKD
Види повеќе

Дрводелец

14.900 - 31.860 MKD
Види повеќе

Заварувач

19.791 - 40.952 MKD
Види повеќе

Завршни работи во градежништво

14.900 - 34.435 MKD
Види повеќе

Изведувач на подни облоги

14.900 - 36.258 MKD
Види повеќе

Инженер за дизајн

15.281 - 40.168 MKD
Види повеќе

Мајстор за кровови

14.900 - 35.088 MKD
Види повеќе

Менаџер за изградба

15.674 - 47.945 MKD
Види повеќе

Менаџер за недвижности

14.900 - 45.996 MKD
Види повеќе

Менаџер за производство

22.692 - 68.914 MKD
Види повеќе

Механичар на уреди за ладење

14.900 - 38.100 MKD
Види повеќе

Монтажер на цевки

14.900 - 27.627 MKD
Види повеќе

Одржувач

17.741 - 31.396 MKD
Види повеќе

Одржувач на недвижности

14.900 - 28.594 MKD
Види повеќе

Оператор на кран

14.900 - 40.932 MKD
Види повеќе

Оператор на машина, Машинист

16.954 - 44.146 MKD
Види повеќе

Проектен менаџер

24.800 - 71.515 MKD
Види повеќе

Просторен планер

14.900 - 41.777 MKD
Види повеќе

Проценител

14.900 - 46.176 MKD
Види повеќе

Проценувач на недвижности

15.363 - 43.677 MKD
Види повеќе

Работник во железарница

14.900 - 30.656 MKD
Види повеќе

Скелар

14.900 - 40.466 MKD
Види повеќе

Склопувач / Составувач

14.900 - 34.864 MKD
Види повеќе

Сликар

14.900 - 32.742 MKD
Види повеќе

Структурен инженер

14.900 - 43.260 MKD
Види повеќе

Техничар за дизајн

14.900 - 37.714 MKD
Види повеќе