logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Земјоделство, Прехранбена индустрија вообичаено се движи од 313 USD (минимална плата) до 579 USD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Земјоделство, Прехранбена индустрија
400
500
 
10% заработуваат помалку 313 USD
10% заработуваат повеќе 579 USD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Земјоделски инженер, Агроном

300 - 687 USD
Види повеќе

Земјоделски специјалист

325 - 692 USD
Види повеќе

Земјоделски техничар

257 - 645 USD
Види повеќе

Земјоделски технолог

310 - 732 USD
Види повеќе

Инженер за прехранбени производи

315 - 708 USD
Види повеќе

Месар

307 - 527 USD
Види повеќе

Млекар

224 - 459 USD
Види повеќе

Оператор на земјоделска опрема

278 - 523 USD
Види повеќе

Пекар

297 - 521 USD
Види повеќе

Пикер

201 - 547 USD
Види повеќе

Работник за грижа на животни

201 - 470 USD
Види повеќе

Слаткар

289 - 514 USD
Види повеќе

Сточар

249 - 566 USD
Види повеќе

Техничар за прехранбени производи

249 - 563 USD
Види повеќе

Технолог за прехранбени производи

311 - 820 USD
Види повеќе

Тракторист, возач на комбајн

277 - 532 USD
Види повеќе