logo
still collecting graphics

Дали работите како Техничар за безбедносна служба во Македонија? Се прашувате колкава е вашата плата во споредба со другите?

Се подготвувате за интервју или преговори за плата? Сакате да знаете која е платата која одговара на вашата позиција?

Едноставно е - пополнете го краткиот прашалник и ќе дознаете колку изнесува платата за Техничар за безбедносна служба во Македонија.*

Споредете ја вашата плата со другите

Опис на работната позиција

  • инсталација, конфигурација и пуштање во работа на системи за техничка заштита (видео надзор, против кражби, контрола на пристап), автоматски системи за аларм за пожар, SOS системи, системи за домофон и видео домофон, звучни системи, осветлување против кражба, рампи и бариери, револвинг бариери , следење на возилото
  • Функционално тестирање на инсталираната опрема и софтвер
  • Одржување и сервисирање на инсталираните системи за техничка заштита во објектите на корисникот на услугата
  • независно решавање на познати технички проблеми и/или во повторливи ситуации
  • Надзор и контрола на електроинсталационите работи и структурните кабли на системот за техничка заштита

Опсег на плата за поврзани позиции во категоријата Обезбедување и Заштита

Ниска плата

Просечна плата

Висока плата