logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Обезбедување и Заштита вообичаено се движи од 18.022 MKD (минимална плата) до 44.506 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Обезбедување и Заштита
20K
30K
40K
 
10% заработуваат помалку 18K MKD
10% заработуваат повеќе 45K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Војник

28.033 - 49.825 MKD
Види повеќе

Директор за безбедност

21.459 - 54.400 MKD
Види повеќе

Директор на оддел за безбедност и здравје

32.560 - 75.975 MKD
Види повеќе

Затворски чувар

23.512 - 43.563 MKD
Види повеќе

Пожарникар

18.130 - 40.599 MKD
Види повеќе

Пожарникар, Спасувач

20.480 - 38.498 MKD
Види повеќе

Полициски инспектор

31.807 - 59.872 MKD
Види повеќе

Полициски службеник

26.635 - 46.461 MKD
Види повеќе

Работник во служба за обезбедување

18.801 - 29.470 MKD
Види повеќе

Техничар за безбедносна служба

Види повеќе