logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Производство вообичаено се движи од 418 EUR (минимална плата) до 840 EUR (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Производство
500
600
700
800
 
10% заработуваат помалку 418 EUR
10% заработуваат повеќе 840 EUR
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Machine Setter

Види повеќе

Алатничар

Види повеќе

Железар

Види повеќе

Индустриски сликар

Види повеќе

Инженер за одржување

Види повеќе

Инспектор за квалитет

Види повеќе

Лакер

Види повеќе

Метролог

Види повеќе

Надзорник

Види повеќе

Оперативен супервизор

Види повеќе

Оператор на машина

388 - 726 EUR
Види повеќе

Пакувач

359 - 823 EUR
Види повеќе

Планер во производство

478 - 954 EUR
Види повеќе

Поставувач на стандарди за производство

Види повеќе

Продукт менаџер

Види повеќе

Процесен инженер

Види повеќе

Работник

384 - 745 EUR
Види повеќе

Сервисен инженер

Види повеќе

Сервисен техничар

Види повеќе

Склопувач / Составувач

Види повеќе

Стаклар

Види повеќе

Техничар за дизајн

Види повеќе

Технолог

383 - 760 EUR
Види повеќе