logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Производство вообичаено се движи од 25.657 MKD (минимална плата) до 51.563 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Производство
30K
40K
50K
 
10% заработуваат помалку 26K MKD
10% заработуваат повеќе 52K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Machine Setter

Види повеќе

Алатничар

Види повеќе

Железар

Види повеќе

Индустриски сликар

Види повеќе

Инженер за одржување

Види повеќе

Инспектор за квалитет

Види повеќе

Лакер

Види повеќе

Метролог

Види повеќе

Надзорник

Види повеќе

Оперативен супервизор

Види повеќе

Оператор на машина

23.797 - 44.577 MKD
Види повеќе

Пакувач

22.003 - 50.490 MKD
Види повеќе

Планер во производство

29.344 - 58.563 MKD
Види повеќе

Поставувач на стандарди за производство

Види повеќе

Продукт менаџер

Види повеќе

Процесен инженер

Види повеќе

Работник

23.587 - 45.733 MKD
Види повеќе

Сервисен инженер

Види повеќе

Сервисен техничар

Види повеќе

Склопувач / Составувач

Види повеќе

Стаклар

Види повеќе

Техничар за дизајн

Види повеќе

Технолог

23.478 - 46.638 MKD
Види повеќе