logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Хемиска Индустрија вообичаено се движи од 20.426 MKD (минимална плата) до 43.826 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Хемиска Индустрија
30K
40K
 
10% заработуваат помалку 20K MKD
10% заработуваат повеќе 44K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Оператор на машина

19.501 - 44.968 MKD
Види повеќе

Технолог

20.613 - 51.252 MKD
Види повеќе

Хемиски техничар

18.871 - 47.454 MKD
Види повеќе

Хемиско-лабораториски техничар

23.345 - 39.773 MKD
Види повеќе

Хемичар

20.685 - 38.492 MKD
Види повеќе