logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Човечки Ресурси вообичаено се движи од 22.162,00 MKD (минимална плата) до 45.454,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Човечки Ресурси
30K
40K
 
10% заработуваат помалку 22K MKD
10% заработуваат повеќе 45K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

HR Business Partner

29.462 - 75.556 MKD
Види повеќе

HR Generalist

19.812 - 53.147 MKD
Види повеќе

Асистент за човечки ресурси

20.355 - 33.130 MKD
Види повеќе

Директор за човечки ресурси

18.370 - 54.013 MKD
Види повеќе

Кариерен советник

14.900 - 38.882 MKD
Види повеќе

Консултант за човечки ресурси

17.766 - 53.636 MKD
Види повеќе

Координатор за човечки ресурси

18.893 - 39.581 MKD
Види повеќе

Коуч

18.208 - 49.078 MKD
Види повеќе

Менаџер на оддел

28.762 - 77.868 MKD
Види повеќе

Професионален психолог

16.855 - 43.239 MKD
Види повеќе

Регрутер

25.144 - 53.904 MKD
Види повеќе

Специјалист за едукација на вработените

19.853 - 50.906 MKD
Види повеќе

Специјалист за компензација и бенефиции

20.028 - 52.079 MKD
Види повеќе

Тутор

17.140 - 44.769 MKD
Види повеќе