logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Дрвна Индустрија вообичаено се движи од 403 EUR (минимална плата) до 725 EUR (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Дрвна Индустрија
500
600
700
 
10% заработуваат помалку 403 EUR
10% заработуваат повеќе 725 EUR
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Дрвосечач

Види повеќе

Инженер за дизајн

Види повеќе

Инженер за обработка на дрво

Види повеќе

Оператор на машина

391 - 643 EUR
Види повеќе

Столар

398 - 705 EUR
Види повеќе

Столар

380 - 874 EUR
Види повеќе

Тапацер

408 - 655 EUR
Види повеќе

Техничар за обработка на дрво

Види повеќе