logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Механички Инженеринг вообичаено се движи од 20.885,00 MKD (минимална плата) до 41.232,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Механички Инженеринг
30K
40K
 
10% заработуваат помалку 21K MKD
10% заработуваат повеќе 41K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

CNC Програмер

17.682 - 39.937 MKD
Види повеќе

Бравар

15.872 - 36.541 MKD
Види повеќе

Железар

15.749 - 32.903 MKD
Види повеќе

Заварувач

16.829 - 33.431 MKD
Види повеќе

Инженер за дизајн

17.915 - 50.028 MKD
Види повеќе

Инженер за одржување

17.905 - 46.357 MKD
Види повеќе

Квалификуван механички инженер

22.412 - 60.162 MKD
Види повеќе

Ковач

16.924 - 33.698 MKD
Види повеќе

Лакер

22.479 - 44.332 MKD
Види повеќе

Машински инженер

22.499 - 46.309 MKD
Види повеќе

Менаџер за механизација

23.096 - 64.498 MKD
Види повеќе

Менаџер за производство

20.630 - 58.645 MKD
Види повеќе

Оперативен супервизор

15.764 - 41.937 MKD
Види повеќе

Оператор на машина

16.589 - 30.853 MKD
Види повеќе

Оператор на машина за мелење

15.417 - 31.896 MKD
Види повеќе

Оператор на машина, Машинист

16.717 - 33.037 MKD
Види повеќе

Планер во производство

24.869 - 45.893 MKD
Види повеќе

Процесен инженер

19.890 - 53.083 MKD
Види повеќе

Работник на CNC машина

17.253 - 35.948 MKD
Види повеќе

Сервисен инженер

17.690 - 44.955 MKD
Види повеќе

Сечач/Мелничар/Полирач

14.993 - 31.848 MKD
Види повеќе

Склопувач / Составувач

16.031 - 32.984 MKD
Види повеќе

Стругач

14.900 - 29.659 MKD
Види повеќе

Техничар

16.703 - 40.547 MKD
Види повеќе

Техничар за дизајн

18.948 - 49.571 MKD
Види повеќе

Технолог

16.248 - 41.765 MKD
Види повеќе