logo

Ви подготвивме интересна ранг листа, каде што ги прикажуваме најдобро и најлошо платените земји, категории или позиции.

Споредете ја својата плата

Добијте бесплатна персонализирана споредба за вашата плата.

Споредете ја вашата плата

Донесете правилни одлуки за платите

Добијте пристап до најновите податоци за плати за 700+ позиции.

 • Опсег на плата
 • Распределба на плата
 • Плата за сектор
 • Плати според работно искуство
 • Плати според образование
 • Плати според големината на компанија
 • Плати според регион
 • Плати според старосна група
 • Компензациски пакет
 • Нефинансиски бенефиции
 • Опис на работно место
Добијте го извештајот за плата

Споредете ја својата плата

Споредете ја вашата плата

Вести

News heading Просечната нето плата во март 34.925 денари

Просечната исплатена нето плата по вработен во март годинава изнесува 34.925 денари и во однос на просечната плата во март лани е повисока за 12,4 проценти, објави денеска Државниот завод за статистик...