logo
still collecting graphics

Дали работите како Дадилка во Македонија? Се прашувате колкава е вашата плата во споредба со другите?

Се подготвувате за интервју или преговори за плата? Сакате да знаете која е платата која одговара на вашата позиција?

Едноставно е - пополнете го краткиот прашалник и ќе дознаете колку изнесува платата за Дадилка во Македонија.*

Споредете ја вашата плата со другите

Опис на работната позиција

  • Грижа за деца за време на отсуство на нивните родители
  • Придружба на деца до / од училиште
  • Помагање на децата во учењето и нивните домашни задачи
  • Извршување на рутински работи во домот (усисување, бришење прашина, пеглање, миење садови и сл.)

Опсег на плата за поврзани позиции во категоријата Општа работа

Ниска плата

Просечна плата

Висока плата