logo

Нашата база содржи 21.406 одобрени профили за плата.

positions_icon
Плати по позиции

Пребарајте ја вашата позиција и споредете ја вашата плата со другите вработени во Македонија.

calc_icon
Калкулатор за пресметка на плата за 2020

Пресметајте ја вашата бруто плата со помош на ажурираниот калкулатор за 2020 година.

company_icon
Регистрација за компании

Професионално истражување за плати за мали, средни и големи компании. Поставете ги платите според трендовите на пазарот.

Вести

News heading 2.095 лица држат во раце над 6 трилиони долари

Околу половина од 2.095 милијардери на планетава живеат во САД или Кина. Мнозинството од останатите земји имаат помалку милијардери во 2020 година во споредба со минатата година, пишува Форбс.

News heading Секој 19-ти вработен во ЕУ работи од дома

Од дома, според истражувањето спроведено од Евростат, најмногу работат Холанѓаните, и тоа дури 14 проценти од вкупната работна сила во земјата или еден од седум вработени.

Најновите профили во истражувањето за плати

Пол Позиција и дејност Регион Големина на компанија Старосна група Нето плата
gender_icon Сметководител Економија, Финансии, Сметководство Вардарски мала компанија 45-54 22.000,00 MKD
gender_icon Магационер Транспорт, Логистика Скопски мала компанија 25-34 23.500,00 MKD
gender_icon Медицинска сестра Медицина и Социјална заштита Скопски мала компанија 35-44 20.000,00 MKD
gender_icon CRM specialist Маркетинг, рекламирање, PR Скопски нема податоци 25-34 25.000,00 MKD
gender_icon Научник за податоци Информациски Технологии Скопски голема компанија <24 49.000,00 MKD
gender_icon Оператор на машина Текстилна, Кожна, Конфекциска Индустрија Источен нема податоци 45-54 21.833,00 MKD
gender_icon Медицинска сестра Медицина и Социјална заштита Вардарски нема податоци 45-54 40.000,00 MKD
gender_icon Економист Економија, Финансии, Сметководство Североисточен средна компанија 35-44 27.000,00 MKD
gender_icon QA Automation Tester Информациски Технологии Скопски нема податоци 85.000,00 MKD
gender_icon Шивач Текстилна, Кожна, Конфекциска Индустрија Скопски нема податоци 18.000,00 MKD