logo

Нашата база содржи 24.034 одобрени профили за плата.

positions_icon
Плати по позиции

Пребарајте ја вашата позиција и споредете ја вашата плата со другите вработени во Македонија.

calc_icon
Калкулатор за пресметка на плата за 2020

Пресметајте ја вашата бруто плата со помош на ажурираниот калкулатор за 2020 година.

company_icon
Регистрација за компании

Професионално истражување за плати за мали, средни и големи компании. Поставете ги платите според трендовите на пазарот.

Вести

News heading 2.095 лица држат во раце над 6 трилиони долари

Околу половина од 2.095 милијардери на планетава живеат во САД или Кина. Мнозинството од останатите земји имаат помалку милијардери во 2020 година во споредба со минатата година, пишува Форбс.

News heading Секој 19-ти вработен во ЕУ работи од дома

Од дома, според истражувањето спроведено од Евростат, најмногу работат Холанѓаните, и тоа дури 14 проценти од вкупната работна сила во земјата или еден од седум вработени.

Најновите профили во истражувањето за плати

Пол Позиција и дејност Регион Големина на компанија Старосна група Нето плата
gender_icon Програмер Информациски Технологии Скопски средна компанија 25-34 24.560,00 MKD
gender_icon Сметководител Економија, Финансии, Сметководство Скопски голема компанија 25-34 36.083,00 MKD
gender_icon Рецепционер Администрација Скопски средна компанија 25-34 24.000,00 MKD
gender_icon Оператор на машина Автомобилска Индустрија Скопски голема компанија <24 18.500,00 MKD
gender_icon Менаџер за логистика Менаџмент Скопски нема податоци 25-34 24.917,00 MKD
gender_icon Менаџер за човечки ресурси Менаџмент Скопски нема податоци 25-34 93.500,00 MKD
gender_icon Нотарски стручен соработник Право и Законодавство Скопски мала компанија 25-34 27.000,00 MKD
gender_icon User Experience Expert Информациски Технологии Скопски нема податоци 25-34 24.083,00 MKD
gender_icon Шумарски техничар Водостопанство, Шумарство, Животна средина Источен нема податоци 25-34 19.100,00 MKD
gender_icon Javascript Programmer Информациски Технологии Скопски мала компанија 64.517,00 MKD