logo

Нашата база содржи 18.256 одобрени профили за плата.

positions_icon
Плати по позиции

Пребарајте ја вашата позиција и споредете ја вашата плата со другите вработени во Македонија.

calc_icon
Калкулатор за пресметка на плата за 2022

Пресметајте ја вашата бруто плата со помош на ажурираниот калкулатор за 2022 година.

company_icon
Регистрација за компании

Професионално истражување за плати за мали, средни и големи компании. Поставете ги платите според трендовите на пазарот.

Вести

News heading Собранието ги усвои законските измени, од март минималната плата 18.000 денари

24 . Feb

Собранието денеска ги усвои измените на Законот за минимална плата со кои се дефинираат условите за минималната плата од 18.000 денари. Тие треба да почнат да се применуваат со мартовската плата што ќ...

News heading 2.095 лица држат во раце над 6 трилиони долари

Околу половина од 2.095 милијардери на планетава живеат во САД или Кина. Мнозинството од останатите земји имаат помалку милијардери во 2020 година во споредба со минатата година, пишува Форбс.

Најновите профили во истражувањето за плати

Пол Позиција и дејност Регион Големина на компанија Старосна група Нето плата
gender_icon Главен рецепционер Администрација Скопски нема податоци 18.000,00 MKD
gender_icon Спортски тренер Образование, Наука и Истражување Југозападен мала компанија 25-34 18.000,00 MKD
gender_icon Фармацевт Медицина и Социјална заштита Југоисточен мала компанија 25-34 26.833,00 MKD
gender_icon Месар Земјоделство, Прехранбена индустрија Југозападен средна компанија 45-54 21.000,00 MKD
gender_icon Одржувач Градежништво и Недвижности Пелагониски голема компанија 25-34 26.500,00 MKD
gender_icon Работник во дистрибуција Трговија Пелагониски средна компанија 35-44 25.000,00 MKD
gender_icon Програмер Информациски Технологии Скопски нема податоци 136.000,00 MKD
gender_icon Административен работник, јавен службеник Администрација Скопски нема податоци 25-34 22.000,00 MKD
gender_icon Научник за податоци Информациски Технологии Скопски средна компанија 25-34 76.300,00 MKD
gender_icon Оператор на кран Градежништво и Недвижности Пелагониски средна компанија 35-44 33.500,00 MKD