logo

Нашата база содржи 22.453 одобрени профили за плата.

positions_icon
Плати по позиции

Пребарајте ја вашата позиција и споредете ја вашата плата со другите вработени во Македонија.

calc_icon
Калкулатор за пресметка на плата за 2020

Пресметајте ја вашата бруто плата со помош на ажурираниот калкулатор за 2020 година.

company_icon
Регистрација за компании

Професионално истражување за плати за мали, средни и големи компании. Поставете ги платите според трендовите на пазарот.

Вести

News heading 2.095 лица држат во раце над 6 трилиони долари

Околу половина од 2.095 милијардери на планетава живеат во САД или Кина. Мнозинството од останатите земји имаат помалку милијардери во 2020 година во споредба со минатата година, пишува Форбс.

News heading Секој 19-ти вработен во ЕУ работи од дома

Од дома, според истражувањето спроведено од Евростат, најмногу работат Холанѓаните, и тоа дури 14 проценти од вкупната работна сила во земјата или еден од седум вработени.

Најновите профили во истражувањето за плати

Пол Позиција и дејност Регион Големина на компанија Старосна група Нето плата
gender_icon Соработник Јавна администрација, Самоуправа Пелагониски мала компанија <24 15.000,00 MKD
gender_icon Правник Право и Законодавство Скопски нема податоци 25-34 23.000,00 MKD
gender_icon Стаклар Производство Вардарски нема податоци 25-34 16.000,00 MKD
gender_icon Инженер за дизајн Механички Инженеринг Скопски мала компанија 25-34 28.917,00 MKD
gender_icon Градежен инженер Градежништво и Недвижности Скопски средна компанија 25-34 30.000,00 MKD
gender_icon Електро инженер Електрично и Енергетско Инженерство Скопски нема податоци <24 23.000,00 MKD
gender_icon Финансиски контролор Економија, Финансии, Сметководство Скопски нема податоци 35-44 46.583,00 MKD
gender_icon Независен стручен соработник Јавна администрација, Самоуправа Скопски нема податоци 25-34 28.900,00 MKD
gender_icon Независен стручен соработник Јавна администрација, Самоуправа Скопски нема податоци 25-34 28.900,00 MKD
gender_icon Оператор на машина Хемиска Индустрија Скопски нема податоци 35-44 21.250,00 MKD