logo

Нашата база содржи 18.172 одобрени профили за плата.

positions_icon
Плати по позиции

Пребарајте ја вашата позиција и споредете ја вашата плата со другите вработени во Македонија.

calc_icon
Калкулатор за пресметка на плата за 2022

Пресметајте ја вашата бруто плата со помош на ажурираниот калкулатор за 2022 година.

company_icon
Регистрација за компании

Професионално истражување за плати за мали, средни и големи компании. Поставете ги платите според трендовите на пазарот.

Вести

News heading Собранието ги усвои законските измени, од март минималната плата 18.000 денари

24 . Feb

Собранието денеска ги усвои измените на Законот за минимална плата со кои се дефинираат условите за минималната плата од 18.000 денари. Тие треба да почнат да се применуваат со мартовската плата што ќ...

News heading 2.095 лица држат во раце над 6 трилиони долари

Околу половина од 2.095 милијардери на планетава живеат во САД или Кина. Мнозинството од останатите земји имаат помалку милијардери во 2020 година во споредба со минатата година, пишува Форбс.

Најновите профили во истражувањето за плати

Пол Позиција и дејност Регион Големина на компанија Старосна група Нето плата
gender_icon Фармацевтски лаборант Медицина и Социјална заштита Источен голема компанија <24 23.000,00 MKD
gender_icon iOS Developer Информациски Технологии Североисточен нема податоци 100.000,00 MKD
gender_icon Универзитетски асистент Образование, Наука и Истражување Скопски нема податоци 25-34 28.647,00 MKD
gender_icon Главен сметководител Економија, Финансии, Сметководство Скопски средна компанија 45-54 38.000,00 MKD
gender_icon Java Programmer Информациски Технологии Скопски нема податоци 120.000,00 MKD
gender_icon Економски/Финансиски менаџер Топ Менаџмент Пелагониски голема компанија 25-34 76.667,00 MKD
gender_icon Службеник за пресметка на плати Економија, Финансии, Сметководство Скопски средна компанија 25-34 30.000,00 MKD
gender_icon Градежен инженер Градежништво и Недвижности Скопски голема компанија 25-34 32.250,00 MKD
gender_icon Келнер Туризам, Гастрономија, Хотелиерство Југозападен нема податоци <24 18.000,00 MKD
gender_icon Возен инструктор Образование, Наука и Истражување Југозападен мала компанија 45-54 20.500,00 MKD