logo
still collecting graphics

Дали работите како Администратор на договори во Македонија? Се прашувате колкава е вашата плата во споредба со другите?

Се подготвувате за интервју или преговори за плата? Сакате да знаете која е платата која одговара на вашата позиција?

Едноставно е - пополнете го краткиот прашалник и ќе дознаете колку изнесува платата за Администратор на договори во Македонија.*

Споредете ја вашата плата со другите

Опис на работната позиција

  • Подготовка на купопродажни договори
  • Преговарање за условите за договор со внатрешни и надворешни партнери
  • Преглед и ажурирање на постоечките договори

Опсег на плата за поврзани позиции во категоријата Администрација

Ниска плата

Просечна плата

Висока плата