logo

Пробајте ја алатката за плати 7 дена бесплатно

Што е вклучено во бесплатната верзија?
 • Целосна функционалност на алатката за плати за позиции во
  • Административен работник, јавен службеник
  • категорија Образование, Наука и Истражување
  во времетраење од 7 дена
 • Неограничен пристап до корисничката сметка
 • Можност за зачувување на позиции и враќање на нив во секое време
 • Во случај на купување на целосната верзија се зачувуваат претходно избраните поставки
 • Техничка поддршка (e-mail, телефон)