logo
still collecting graphics

Дали работите како САП специјалист во Македонија? Се прашувате колкава е вашата плата во споредба со другите?

Се подготвувате за интервју или преговори за плата? Сакате да знаете која е платата која одговара на вашата позиција?

Едноставно е - пополнете го краткиот прашалник и ќе дознаете колку изнесува платата за САП специјалист во Македонија.*

Споредете ја вашата плата со другите

Опис на работната позиција

  • Обезбедете соодветна корисничка поддршка, примајте и решавајте извештаи за грешки и проблеми.
  • Следете го системот и преземете мерки за да обезбедите без проблеми работење.
  • Управувајте со доделените модули според договорените внатрешни стандарди.
  • Комуницирајте со другите оддели за да обезбедите соодветна поддршка за корисниците на SAP.
  • Придонесете за развој на оперативни методологии и планови за развој.
  • Преземете нови иновации, како и професионално деактивирање на застарени информациони системи.

Опсег на плата за поврзани позиции во категоријата Информациски Технологии

Ниска плата

Просечна плата

Висока плата