logo

57% од вработените во овој регион заработуваат помалку од просечната плата во регионот која изнесува 27.970,00 MKD.

Постави на страница

x

ВардарскиРаспределба на плати

Постави на страница

Постави на страница

x

ВардарскиПозиции со највисока плата

Позиција Просечна нето плата(MKD)
Главен извршен директор - Топ Менаџмент 96.667
Регионален Менаџер / Директор - Топ Менаџмент 74.728
Извршен директор - Топ Менаџмент 71.543
ИТ Директор - Топ Менаџмент 68.243
Директор за лизинг - Лизинг 67.766
Контролор за воздушен сообраќај - Транспорт, Логистика 63.664
ИТ Менаџер - Менаџмент 61.580
IT Architect - Информациски Технологии 58.741
Директор на оддел - Јавна администрација, Самоуправа 58.032
Пилот - Транспорт, Логистика 56.417
Постави на страница

Постави на страница

x

ВардарскиПозиции со најниска плата

Позиција Просечна нето плата(MKD)
Хигиеничар - Општа работа 14.500
Чевлар - Текстилна, Кожна, Конфекциска Индустрија 14.500
Анкетар - Општа работа 14.500
Службеник на приемен пулт - Општа работа 14.500
Помошник наставник - Образование, Наука и Истражување 14.500
Шивач - Текстилна, Кожна, Конфекциска Индустрија 14.500
Санитар - Медицина и Социјална заштита 14.500
Шивачка - Текстилна, Кожна, Конфекциска Индустрија 14.500
Келнер - Собна услуга - Туризам, Гастрономија, Хотелиерство 14.500
Спасувач, Инструктор за пливање - Туризам, Гастрономија, Хотелиерство 14.500
Постави на страница

Постави на страница

x

ВардарскиНајчести бенефиции

Постави на страница