logo

57% од вработените во овој регион заработуваат помалку од просечната плата во регионот која изнесува 30.217,00 MKD.

Постави на страница

x

ПолошкиРаспределба на плати

Постави на страница

Постави на страница

x

ПолошкиПозиции со највисока плата

Позиција Просечна нето плата(MKD)
Главен извршен директор - Топ Менаџмент 97.395
Регионален Менаџер / Директор - Топ Менаџмент 88.092
Економски/Финансиски менаџер - Топ Менаџмент 70.271
IT Architect - Информациски Технологии 68.814
Директор за лизинг - Лизинг 68.650
ИТ Директор - Топ Менаџмент 67.385
Извршен директор - Топ Менаџмент 63.785
Пилот - Транспорт, Логистика 63.228
Контролор за воздушен сообраќај - Транспорт, Логистика 62.253
QA Automation Tester - Информациски Технологии 60.116
Постави на страница

Постави на страница

x

ПолошкиПозиции со најниска плата

Позиција Просечна нето плата(MKD)
Шивачка - Текстилна, Кожна, Конфекциска Индустрија 14.900
Чевлар - Текстилна, Кожна, Конфекциска Индустрија 14.900
Работник во служба за обезбедување - Обезбедување и Заштита 14.900
Поштар - Транспорт, Логистика 14.900
Спасувач, Инструктор за пливање - Туризам, Гастрономија, Хотелиерство 14.900
Асистент на професор во медицинско училиште - Образование, Наука и Истражување 14.900
Помошник наставник - Образование, Наука и Истражување 14.900
Службеник на приемен пулт - Општа работа 14.900
Хигиеничар - Општа работа 14.900
Помошник во стоматолошка ординација - Медицина и Социјална заштита 14.900
Постави на страница

Постави на страница

x

ПолошкиНајчести бенефиции

Постави на страница