logo

59% од вработените во овој регион заработуваат помалку од просечната плата во регионот која изнесува 27.095,00 MKD.

Постави на страница

x

СевероисточенРаспределба на плати

Постави на страница

Постави на страница

x

СевероисточенПозиции со највисока плата

Позиција Просечна нето плата(MKD)
Главен извршен директор - Топ Менаџмент 90.874
Регионален Менаџер / Директор - Топ Менаџмент 70.250
Извршен директор - Топ Менаџмент 67.256
ИТ Директор - Топ Менаџмент 64.154
Директор за лизинг - Лизинг 63.706
Контролор за воздушен сообраќај - Транспорт, Логистика 60.374
Java Programmer - Информациски Технологии 56.172
IT Architect - Информациски Технологии 55.882
IT Project Manager - Информациски Технологии 54.331
Пилот - Транспорт, Логистика 53.502
Постави на страница

Постави на страница

x

СевероисточенПозиции со најниска плата

Позиција Просечна нето плата(MKD)
Помошник во кујна - Туризам, Гастрономија, Хотелиерство 14.500
Асистент за промоции - Трговија 14.500
Поштар - Транспорт, Логистика 14.500
Службеник на приемен пулт - Општа работа 14.500
Анкетар - Општа работа 14.500
Чевлар - Текстилна, Кожна, Конфекциска Индустрија 14.500
Асистент на професор во медицинско училиште - Образование, Наука и Истражување 14.500
Шивач - Текстилна, Кожна, Конфекциска Индустрија 14.500
Слугинка - Туризам, Гастрономија, Хотелиерство 14.500
Работник во служба за обезбедување - Обезбедување и Заштита 14.500
Постави на страница

Постави на страница

x

СевероисточенНајчести бенефиции

Постави на страница