logo

54% од вработените во овој регион заработуваат помалку од просечната плата во регионот која изнесува 29.407,00 MKD.

Постави на страница

x

ПелагонискиРаспределба на плати

Постави на страница

Постави на страница

x

ПелагонискиПозиции со највисока плата

Позиција Просечна нето плата(MKD)
Главен извршен директор - Топ Менаџмент 95.023
Регионален Менаџер / Директор - Топ Менаџмент 85.947
Економски/Финансиски менаџер - Топ Менаџмент 68.559
IT Architect - Информациски Технологии 67.252
Директор за лизинг - Лизинг 66.978
ИТ Директор - Топ Менаџмент 65.744
Java Programmer - Информациски Технологии 63.197
Пилот - Транспорт, Логистика 63.142
Извршен директор - Топ Менаџмент 62.232
Контролор за воздушен сообраќај - Транспорт, Логистика 62.169
Постави на страница

Постави на страница

x

ПелагонискиПозиции со најниска плата

Позиција Просечна нето плата(MKD)
Шивачка - Текстилна, Кожна, Конфекциска Индустрија 14.900
Чевлар - Текстилна, Кожна, Конфекциска Индустрија 14.900
Работник во служба за обезбедување - Обезбедување и Заштита 14.900
Поштар - Транспорт, Логистика 14.900
Работник за грижа на животни - Земјоделство, Прехранбена индустрија 14.900
Келнер - Собна услуга - Туризам, Гастрономија, Хотелиерство 14.900
Спасувач, Инструктор за пливање - Туризам, Гастрономија, Хотелиерство 14.900
Асистент на професор во медицинско училиште - Образование, Наука и Истражување 14.900
Помошник наставник - Образование, Наука и Истражување 14.900
Службеник на приемен пулт - Општа работа 14.900
Постави на страница

Постави на страница

x

ПелагонискиНајчести бенефиции

Постави на страница