logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Водостопанство, Шумарство, Животна средина вообичаено се движи од 17.677 MKD (минимална плата) до 40.232 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Водостопанство, Шумарство, Животна средина
20K
30K
 
10% заработуваат помалку 18K MKD
10% заработуваат повеќе 40K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Еколог

18.564 - 40.098 MKD
Види повеќе

Екологист

20.303 - 41.469 MKD
Види повеќе

Инженер за водостопанство

20.094 - 40.773 MKD
Види повеќе

Менаџер за шумарство

24.699 - 56.091 MKD
Види повеќе

Метеоролог

20.324 - 44.176 MKD
Види повеќе

Окружен шумски полицаец

20.783 - 42.762 MKD
Види повеќе

Работник со секира

20.377 - 46.049 MKD
Види повеќе

Техничар за водостопанство

16.580 - 33.452 MKD
Види повеќе

Шумар

16.186 - 34.078 MKD
Види повеќе

Шумарски инженер

13.742 - 37.689 MKD
Види повеќе

Шумарски техничар

17.278 - 36.737 MKD
Види повеќе