logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Рударство, Металургија вообичаено се движи од 22.990 MKD (минимална плата) до 99.052 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Рударство, Металургија
30K
40K
50K
60K
70K
80K
90K
 
10% заработуваат помалку 23K MKD
10% заработуваат повеќе 99K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Инженер по металургија

Види повеќе

Металург

Види повеќе

Работник во топилница

Види повеќе

Рудар

Види повеќе

Рударски инженер

26.197 - 182.947 MKD
Види повеќе

Рударски техничар

Види повеќе