logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Осигурување вообичаено се движи од 413 USD (минимална плата) до 727 USD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Осигурување
500
600
700
 
10% заработуваат помалку 413 USD
10% заработуваат повеќе 727 USD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Health Program Development Specialist

340 - 988 USD
Види повеќе

Product Development Specialist

367 - 1.084 USD
Види повеќе

Администратор за осигурителни полиси

295 - 604 USD
Види повеќе

Актуар

415 - 1.346 USD
Види повеќе

Директор на филијала

564 - 1.677 USD
Види повеќе

Менаџер на оддел

449 - 1.464 USD
Види повеќе

Осигурителен брокер

287 - 644 USD
Види повеќе

Проценител за ризик

281 - 961 USD
Види повеќе

Сметководител

362 - 610 USD
Види повеќе

Советник за загуба

249 - 823 USD
Види повеќе

Специјалист за контрола на исплата на осигурување

221 - 794 USD
Види повеќе

Специјалист за набавка на здравствена заштита

273 - 930 USD
Види повеќе

Специјалист за реосигурување

324 - 966 USD
Види повеќе

Техничар за осигурување

252 - 882 USD
Види повеќе