logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Осигурување вообичаено се движи од 238 EUR (минимална плата) до 835 EUR (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Осигурување
300
400
500
600
700
800
 
10% заработуваат помалку 238 EUR
10% заработуваат повеќе 835 EUR
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Health Program Development Specialist

318 - 924 EUR
Види повеќе

Product Development Specialist

343 - 1.014 EUR
Види повеќе

Администратор за осигурителни полиси

276 - 565 EUR
Види повеќе

Актуар

388 - 1.258 EUR
Види повеќе

Директор на филијала

527 - 1.568 EUR
Види повеќе

Менаџер на оддел

420 - 1.368 EUR
Види повеќе

Осигурителен брокер

269 - 602 EUR
Види повеќе

Проценител за ризик

262 - 899 EUR
Види повеќе

Сметководител

338 - 570 EUR
Види повеќе

Советник за загуба

233 - 769 EUR
Види повеќе

Специјалист за контрола на исплата на осигурување

207 - 742 EUR
Види повеќе

Специјалист за набавка на здравствена заштита

256 - 869 EUR
Види повеќе

Специјалист за реосигурување

303 - 903 EUR
Види повеќе

Техничар за осигурување

235 - 825 EUR
Види повеќе