logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Банкарство вообичаено се движи од 21.543,00 MKD (минимална плата) до 49.050,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Банкарство
30K
40K
50K
 
10% 22K MKD
90% 49K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Back Office Specialist

21.302 - 41.391 MKD
Види повеќе

Compliance Specialist

21.188 - 51.468 MKD
Види повеќе

Relationship Manager

23.943 - 49.050 MKD
Види повеќе

Администратор за наплата

14.500 - 35.265 MKD
Види повеќе

Благајник

18.176 - 35.855 MKD
Види повеќе

Брокер на берза

20.975 - 50.062 MKD
Види повеќе

Дилер/Трговец

14.500 - 40.897 MKD
Види повеќе

Директор на филијала

26.513 - 70.858 MKD
Види повеќе

Интерен ревизор

24.640 - 61.228 MKD
Види повеќе

Кредитен референт

23.087 - 39.630 MKD
Види повеќе

Личен банкар

15.028 - 37.361 MKD
Види повеќе

Личен банкар

23.838 - 43.122 MKD
Види повеќе

Менаџер на клиенти

17.588 - 52.691 MKD
Види повеќе

Менаџер на оддел

23.492 - 74.252 MKD
Види повеќе

Менаџер на производи - специјалист

19.337 - 55.530 MKD
Види повеќе

Продавач на банкарски услуги, службеник за заем

22.696 - 38.648 MKD
Види повеќе

Продукт менаџер

20.686 - 61.603 MKD
Види повеќе

Службеник за картички

14.500 - 35.903 MKD
Види повеќе

Службеник за наплата

14.500 - 36.166 MKD
Види повеќе

Советник на клиенти

19.424 - 47.170 MKD
Види повеќе

Специјалист за ризици

23.905 - 52.980 MKD
Види повеќе

Специјалист за спречување на перење пари

20.177 - 46.830 MKD
Види повеќе

Финансиски аналитичар

23.677 - 42.412 MKD
Види повеќе

Финансиски советник

16.263 - 43.887 MKD
Види повеќе

Хипотекарен советник

16.033 - 39.042 MKD
Види повеќе