logo

Опсегот на платата за лице што работи во Македонија во Економија, Финансии, Сметководство вообичаено се движи од 18.644,00 MKD (минимална плата) до 45.289,00 MKD (највисок просек, вистинската максимална плата е повисока).

Ова е вкупната месечна плата во која се вклучени и бонусите. Платите драстично се разликуваат помеѓу различните работни позиции. Доколку ве интересира платата за одредена работна позиција, погледнете ја подолу платата за специфична работна позиција.

Просечна нето плата во категоријата Економија, Финансии, Сметководство
30K
40K
 
10% 19K MKD
90% 45K MKD
Платите може да варираат во зависност од позициите, прикажаната вредност е индикативна.

За компании - Извор од доверба кој ќе ви помогне во одлучувањето за плати

Одредете ги платите на вашите вработени правично, со помош на деталниот извештај за плати. Имајте релевантни податоци за плати секогаш при рака.

Кликнете на позицијата на која сте вработени и учествувајте во истражувањето.

Data analyst

20.721 - 49.605 MKD
Види повеќе

Асистент на финансиски контролор

15.159 - 41.512 MKD
Види повеќе

Благајник

14.500 - 23.799 MKD
Види повеќе

Главен сметководител

19.917 - 50.163 MKD
Види повеќе

Даночен советник

19.499 - 58.683 MKD
Види повеќе

Економист

18.914 - 37.512 MKD
Види повеќе

Калкулант

14.500 - 35.742 MKD
Види повеќе

Консултант

20.242 - 68.026 MKD
Види повеќе

Помлад сметководител

18.242 - 34.907 MKD
Види повеќе

Помлад статистичар

14.500 - 37.424 MKD
Види повеќе

Помошник на даночен советник

17.939 - 33.896 MKD
Види повеќе

Помошник ревизор

14.500 - 34.502 MKD
Види повеќе

Постар сметководител

19.987 - 34.204 MKD
Види повеќе

Постар статистичар

18.807 - 53.404 MKD
Види повеќе

Ревизор

19.160 - 69.888 MKD
Види повеќе

Службеник за наплата

14.500 - 26.159 MKD
Види повеќе

Службеник за пресметка на плати

17.776 - 41.525 MKD
Види повеќе

Сметководител

17.782 - 35.056 MKD
Види повеќе

Специјалист за известување

15.728 - 45.292 MKD
Види повеќе

Специјалист за наплата

14.500 - 38.154 MKD
Види повеќе

Специјалист за наплата

14.500 - 40.180 MKD
Види повеќе

Специјалист за финансиски пазари

17.904 - 54.735 MKD
Види повеќе

Статистичар

14.969 - 43.576 MKD
Види повеќе

Финансиски агент

15.000 - 47.655 MKD
Види повеќе

Финансиски аналитичар

18.591 - 53.622 MKD
Види повеќе

Финансиски контролор

22.994 - 79.153 MKD
Види повеќе

Финансиски советник

14.500 - 45.590 MKD
Види повеќе